Vision og mission

Jeg har et ønske om at vi som menneske har lyst til at åbne vores øjne for hvad det er vi lever i, og hvad det er for forandringer der hele tiden sker omkring os og især i fødevareindustrien, og hvad det gør ved vores kroppe og organer.

Min mission er at hjælpe med at forstå hvorfor vores kroppe kommer ud af balance, og hvordan vi med stødte og fælles hjælp kan få den på ret køl igen. Med en dybere forståelse af dig selv og din krop. Et godt velbrugt ordsprog som krop og sind hænger sammen.

Hvem er jeg?

Jeg har altid arbejdet med mad siden jeg blev uddannet kok i ’91, og igennem tiden har jeg mødt mange kilder som har vist mig, og lært mig meget omkring det grønne køkken, dens indvirkning på os og vores sundhed.

Så intuitiv har jeg altid tænkt i økologi og sund mad når jeg i mit job skal lave mad til mange forskellige mennesker.

Det er først i ´18 hvor der bliver sat teori, biokemi og praksis bag fødevares direkte indvirkning på kroppen, at tingene for alvor falder rigtig på plads for mig, og jeg finder min plads.

Hvorfor jeg gør som jeg gør, og hvorfor jeg har været nød til selv at forandre nogle rutiner i min tilgang til mad for at understødte kroppen bedst muligt.